Välj en sida

Integritetspolicy

Vilka vi är

Lurell kommunikation, Sjöstorp 341, Dalby, vår webbplatsadress är: https://lurell.se.

 

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Kontaktformulär

När du kontaktar oss via kontaktformuläret tar vi del av ditt namn och din e-postadress. Vi samlar in denna information för att kunna återkomma till dig. Vi sparar ditt meddelande som längst ett år. Tänk på att inte lämna personuppgifter meddelandefältet när du kontaktar oss.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Säkerhets loggar för säkrare webbplats

För att hålla vår egen webbplats säker. Det som loggas är besökares IP-adresser. Säkerhetsloggarna sparas i 14 dagar. För brute force attacks se mer om iThemes Privacy Policy .  Scanning av eventuell Malware används Sucuri’s SiteCheck, se Sucuri’s privacy policy.

 

Analys

Vi använder oss av Google Analytics för att se var besökarna på vår webbplats kommer ifrån, vilken typ av webbläsare du använder och vilka sidor som besöks.