Välj en sida

Jag tycker om när det blir nytt år. Känns som jag ser framåt och inte så mycket på det som varit. Det är också dags att stämma av hur året gått. Blev det bättre eller sämre? Roligt nog blev det mycket bättre än jag trodde för ett år sedan. Har lärt känna nya kunder och träffat nya trevliga kontakter ute i vimlet.

 

Dags att sätta upp nya mål

Vad har du för mål inför 2018?

Alla har vi nog att vi vill öka omsättningen på vårt företag. Drivkraften att kunna tjäna lite mer än förra året för att kunna ta ut lite mer lön samt att kunna investera i saker till företaget. En ny dator står på min önskelista inför 2018.

 

Vill du lägga till eller ta bort tjänster/produkter som du erbjuder?

Förra året var som en nystart för mig. Hade tagit bort en tjänst som låg till grund för mitt företag. Nu i efterhand så känns det som ett bra beslut. Hemsidor och trycksaker har fått ta ännu mer plats. Ibland måste man känna efter om magkänslan känns bra eller dålig. Känns det dåligt är det dags att göra en förändring så att det känns bra. Det är ju det som är det roliga och lite läskiga i att vara företagare och kunna forma sitt arbetsliv i stor utsträckning. Finns givetvis sådant som inte går att påverka.

 

Har du en blogg som är lite slumrande precis som min?

Dags att ta tag i det, i alla fall för mig. Har som mål att under 2018 publicera ett blogginlägg i veckan. Bättre med några få inlägg och regelbundna. Handlar mycket om planering och att sätta sig ner och komma på en röd tråd. Hoppas att jag kan inspirera dig i min blogg.

 

Avslutar med att önska dig en God fortsättning på det nya året!