Välj en sida
itACiH

itACiH

Hjälpte itACiH inför en mässa. Tog fram ett nytt tydligare grafiskt element över fördelarna med att använda itACiHs Verksamhetsstöd.

En folder är ett måste när du som företag skall stå på en mässa. Besökarna skall kunna ta med sig information hem så att man i lugn och ro kan gå igenom alla möte som skett under dagen. Tog fram en folder till itACiH.

För att underlätta samtalet med besökare togs ett bildspel och en plansch fram. Är skönt att ha ett stöd när du under en lång dag möter många nya personer.

 

Om projektet

Kund itACiH AB

Folder, grafiskt element, bildspel, plansch

 

Lund Grand Prix 2016

Lund Grand Prix 2016

Lund Grand Prix 2016

Fick i uppdrag av Lunds kommun att ta fram grafiskt element och hemsida till Lund Grand Prix 2016, Lunds näringslivsdag. Ett roligt och varierande projekt som även innefattade annonser för tryck och webb, skyltar, etiketter, PowerPoint mall och menykort.

Tack för jag fick vara med i detta projekt!

Om projektet

Kund Lunds kommun
Datum april 2016

Branding, grafisk design, webbdesign

Norrgavel

Norrgavel

Under min utbildning till Visual Merchandiser ingick det en praktik. Jag hade turen att få göra denna praktik på Norrgavels huvudkontor i Malmö. Huvudprojektet var att ta fram nya prisskyltar till möbler i butik. Fick sätta mig in i Norrgavels historia och värdegrund först. För mig är det viktigt att alltid få en förståelse för kundens varumärke.

 

Målet var att butiksskyltarna skulle bli tydligare och mer lättlästa. Detta är det slutliga resultatet.

 

Skyltar i butiksmiljö.

 

Om projektet

Projekt Norrgavel
Datum 2011

Grafisk design, Branding