070-60 33 272

Hjälp med formgivning av trycksaker

Har du funderat på att skaffa nya visitkort, en flyer eller kanske en roll-up? Jag hjälper dig med att designa dina trycksaker så att de passar med din övriga kommunikation. Du väljer om jag skall sköta kontakten med tryckeriet eller du själv lämnar in original för tryck.

 

Visitkort

Ett snyggt visitkort gör att du uppfattas som seriös i din kontakt med t.ex. potentiella kunder och leverantörer.

Välj mellan tryck på en eller två sidor. En framsida med kontaktinformation och en baksida med foto och kort information företaget. Med en baksida fungerar visitkortet även som en mini flyer.

Flyer / folder

En trycksak informera om ditt företag, produkter, evenemang, rabatter mm. Det är något som kunden får med sig hem och som kan läsas i lugn och ro.

En flyer är ett enkelt blad. Skall trycksaken vara mer omfattande väljer du istället en folder.

Om du väljer att använda dig av en folder, utformas den efter ditt mål med kommunikationen samt att den speglar ditt varumärke.

Bokmärke

Ge bort ett bokmärke till dina kunder. Ett vackert foto som är kopplat till ditt företag och som kunden kan njuta av varje dag.

Korrespondenskort / vykort

Använd dig av korrespondenskort när du vill lämna ett handskrivet meddelande till en kund.

Skicka ett vykort, en julhälsning, en inbjudan till ett event eller något som du vill skall uppmärksammas lite extra.

Roll-up

En roll-up är bra om du vill visa upp din verksamhet på en mässa, en konferens eller annat event. Kan även användas i butik för att förstärka en avdelning eller produkt. Kombinera flera roll-ups för att skapa en vägg som kan användas i många kombinationer.

Trycksaker jag hjälpt kunder med

Pin It on Pinterest

Share This